Bilde blogg 2.jpg
04 Jan CK

Skreddersydde glassløsninger!

Har du behov for en skreddersydd spesialtilpasset dusjløsning men klarer ikke helt å finne den rette løsningen? Da er vi der for deg! Vi kommer på en gratis og uforpliktende befaring og sammen finner vi den aller beste løsningen for akkurat ditt bad.

Og det er faktisk slik at det ikke alltid trenger å bli en stor kostnad selv om løsningen må tilpasses baderommet. 

Glass over kjøkkenbenk eller «backsplash» er veldig populært.

Et glass på veggen mellom kjøkkenbenk og overskap gir kjøkkenet ditt en estetisk og praktisk oppgradering – enkelt å holde rent. Glasset må være herdet. Da tåler det at man dunker borti det og det tåler varme fra komfyr og kokesone. Glasset festes f.eks med skruer som dekkes med pene dekkhetter. Glasset fuges mot benkeplaten. Vi kan bore hull til stikkontakter, komfyrvakt m.m. Bildet over viser standard herdet klart glass. Her har kunden malt veggen i ønsket farge og beskytter den mot sprut og stekeos m.m. ved å legge glass utenpå. Vi kan også levere glasset med lakkert bakside med farge etter kundes ønske. Det er også mulig å foliere glasset med ditt eget motiv.

Hos oss finner du den beste kompetansen! Noe dere som kunder må benytte dere av. For det er nemlig slik at det meste er mulig med glass. Og med en god beskrivelse, et godt samarbeid med kunden, planlegging og gjennomføring med solid kvalitet gjennom hele prosessen skal vi sikre deg et vellykket resultat.

TA KONTAKT MED OSS, VI ER HER FOR DEG!

Med ønske om et godt nyttår!


Følg oss gjerne på Facebook for inspirasjon og informasjon fra oss.